Vaihtuvat kuvat

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

Mindfulnesstaidot ovat tärkeä osa työelämätaitoja!

4.1.2019

Ohjaan mindfulness-taitoja yksilö- ja pariohjauksina sekä työyhteisöissä räätälöidysti ja sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja lähde harjoittelemaan henkistä kestävyyttä ohjauksessani sekä parantamaan elämän laatua ja työhyvinvointiasi!

Käytän mindfulness-taitoharjoittelua myös osana HOT (hyväksymis-ja omistautumis) ohjausta jonka avulla harjoitellaan psykologista joustavuutta ja lisätään resilienssiä eli henkistä kestävyyttä.

 

Kelan korvaus mahdollistaa psykoterapian yhä useammalle

3.1.2018

Kelan korvaus on 1.1.2016 alkaen 57.60 euroa/kerta. Tämä mahdollistaa ja on mahdollistanut psykoterapian aloittamisen yhä useammalle, ja vahvistaa työkykyä sekä parantaa elämän laatua. Tarjoan sekä modernia kognitiivista käyttäytymisterapiaa (HOT) – että ratkaisukeskeistä psykoterapiaa. Puh. 050 3299 125 tai

Yhteystiedot:

050 3299 125

Ammatilliset kuntoutuspalvelut

Puzzle Piece Between Woman's FingersHuman Work Partners Oy tarjoaa uraohjauspalveluja ja ammatinvalinnanohjausta asiakkaille, jotka ovat työkykyongelmiensa vuoksi etsimässä uutta suuntaa työelämässään tai asiakkaille, jotka ovat menettäneet mielenkiinnon nykyiseen työuraansa tai joutuneet työttömiksi. Palvelun tilaajina toimivat sekä työeläkeyhtiöt, yritykset että itsemaksavat asiakkaat.

Asiakkaalle laaditaan yksilöllinen työhönpaluu- ja/tai opiskelusuunnitelma, jossa hyödynnetään erilaisia työpsykologisia menetelmiä, joiden avulla saadaan lisätietoa mm. asiakkaan henkilökohtaisista valmiuksista ja soveltuvuudesta halutulle koulutus- ja ammattialalle. Usein kartoitetaan myös asiakkaan oppimisvalmiuksia ja annetaan asiakkaalle ohjausta työnhaussa sekä opetetaan työnhakutaitoja.

Human Work Partners Oy tarjoaa tukea myös työhönpaluusuunnitelman toteuttamiseen käytännössä: koulutus- tai työkokeilupaikan (eläkeyhtiöiden asiakkaat) etsinnän palvelua ja tukea opiskeluun tai työskentelyyn. Asiakkaat saavat ohjausta myös oman yritystoiminnan aloittamiseen.

Eläkeyhtiöille suunnattu tarkempi palvelukuvaus ja hinnasto löytyvät Työhön kuntoutumisen palveluverkoston sivuilta www.vkk.fi. Human Work Partners Oy on liittynyt myös KuntoutuNetin käyttäjäksi. Yksityiset palvelujen tilaajat voivat ottaa yhteyttä suoraan toimistoomme.

Uraohjauksen ja ammatillisten kuntoutuspalvelujen tuottamisessa yhteistyökumppanina toimii Motixia.

Ota yhteyttä! tai 050 32 99 125