Vaihtuvat kuvat

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

Itsensä johtamisen taidot avaimena hyvinvointiin ja menestykseen

8.1.2021

Itsensä johtamisen taitojen harjoittelu on tärkeää kaikille ihmisille, jotka pyrkivät elämässään huipputuloksiin esim. urheilijat ja taitelijat ja erityisen merkityksellistä se on johtajille, esimiehille ja yrittäjille sekä henkilöille, jotka johtavat muita saavuttamaan tuloksia.

Itsensä johtamisen taidot tarkoittavat ”oman pään sisäisen maailman” tunnistamista ja ohjaamista: oman ajattelun ja tunteiden seuraamista ja tunnetaitojen oppimista. Kun oppii säätelemään omaa ajatteluaan ja tunteitaan, voi ohjata omaa käyttäytymistään ja tehdä valintoja, jotka johtavat haluttuun päämäärään esim. parempaan hyvinvointiin tai tavoitteisiin, jotka on itselleen asettanut. Näin ollen itsensä johtamisen taidot ovat avainasemassa kaikessa mitä teet!

Tervetuloa asiakkaaksi!

Kelan korvaus mahdollistaa psykoterapian yhä useammalle

4.1.2021

Kelan korvaus on 1.1.2016 alkaen 57.60 euroa/kerta. Tämä mahdollistaa ja on mahdollistanut psykoterapian aloittamisen yhä useammalle, ja vahvistaa työkykyä sekä parantaa elämän laatua. Tarjoan sekä modernia kognitiivista käyttäytymisterapiaa (HOT) – että ratkaisukeskeistä psykoterapiaa. Puh. 050 3299 125 tai info(at)hwp.fi.

Olen aloittanut yhteistyön Hyvinvointikeskus Kompin kanssa vuoden 2020 alussa, ja otan vastaan asiakkaita Kompin Hallituskadun toimipisteessä, ks. lisää (www.komppi.net).

Yhteystiedot:

050 3299 125

Palvelut yksityishenkilöille

Businesswoman Sitting at Desk ReadingPSYKOTERAPIA HWP tuottaa yksityishenkilöille psykoterapia- ja mindfulness- sekä työnohjauspalveluja, joiden tavoitteena on lisätä mielekkyyttä ja hyvinvointia yksityis-ja työelämässä. Psykoterapia, mindfulnessohjaus sekä työnohjaus perustuvat sekä ratkaisukeskeisyyteen että kognitiivisen psykoterapian ja positiivisen psykologian uusimpiin tutkimustuloksiin.

 

PSYKOTERAPIA

Psykoterapialla voit saada apua mm. haitalliseen työstressiin, työuupumukseen sekä depressio-ja ahdistusoireisiin. Voit saada apua myös parisuhdeongelmiin ja elämäntilannekriisien selvittelyyn. Varaa aika suoraan numerosta 050 3299 125 tai ja sovi tapaamisaika.
Psykoterapia alkaa arviointikäynnillä, ja jatkuu yhteisesti sovittavalla määrällä tapaamisia. Tapaamisia voi olla muutamista käynneistä pitempiin ohjausprosesseihin. Tapaamisten välillä käytetään usein myös välitehtäviä ja harjoitellaan tietoisen läsnäolon taitoja.

Psykoterapiakäynteihin Sinun on mahdollista saada myös Kelan tukea. Kelan myöntämän tuen määrä on 1.1.2016 alkaen     57,60 euroa/ käynti. Katso tarkemmin www.kela.fi -> työikäiset-> kuntoutuspsykoterapia.

 

TYÖTERVEYSPSYKOLOGIN PALVELUT

Työterveyspsykologin palvelut tuotetaan yhteistyössä työterveyshuoltojen kanssa.Työterveyshuollon ammattihenkilöt ohjaavat asiakkaansa työterveyspsykologin vastaanotolle. Työterveyspsykologin palveluja ovat mm. yksilöllinen ohjaus-ja neuvonta, psykologisen kuormituksen ja työkyvyn arviointi, muistitutkimus sekä työyhteisöjen konsultaatiot mm. muutos- ja sovittelutilanteissa. tai 050 3299 125

 

MINDFULNESSOHJAUS
Mindfulnessohjaus on suunnattu yksityishenkilöille, pareille ja ryhmille sekä eri alojen ammattilaisille. Pirjo Hämäläinen on suorittanut mindfulness-ohjaaja tutkinnon Integrum instituutissa  ja Center for Mindfulness Oy:ssa. Ryhmiä voidaan räätälöidä myös asiakaslähtöisesti toiveiden ja tarpeiden mukaan!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi! Lähetä yhteydenottopyyntösi.
tai 050 3299 125.