Vaihtuvat kuvat

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

Itsensä johtamisen taidot ovat tärkeä osa työelämätaitoja!

4.2.2019

Ohjaan itsensä johtamisen taitoja, jotka tarkoittavat oman ajattelun ja tunnetaitojen oppimista ja käyttämistä tietoisesti arjen eri tilanteissa, esimerkiksi työssä. Erityisesti tätä taitoa tarvitaan vaikeita tunteita heräävissä tilanteissa, joihin jumittuu eikä löydä ratkaisua.

Ota yhteyttä ja lähde harjoittelemaan henkistä kestävyyttä ohjauksessani sekä parantamaan elämän laatua ja työhyvinvointiasi! Itsensä johtaminen sopii erityisen hyvin johtajille, esimiehille ja yrittäjille.

Käytän itsensä johtamisen taitojen valmennuksessa apuna mindfulness-taitoharjoittelua sekä HOT (hyväksymis-ja omistautumis) ohjausta jonka avulla harjoitellaan psykologista joustavuutta ja lisätään resilienssiä eli henkistä kestävyyttä. Myös kehon hyvinvointi on ohjauksessani huomion kohteena: palautuminen, uni, ravinto ja riittävä liikunta.

 

Kelan korvaus mahdollistaa psykoterapian yhä useammalle

3.1.2019

Kelan korvaus on 1.1.2016 alkaen 57.60 euroa/kerta. Tämä mahdollistaa ja on mahdollistanut psykoterapian aloittamisen yhä useammalle, ja vahvistaa työkykyä sekä parantaa elämän laatua. Tarjoan sekä modernia kognitiivista käyttäytymisterapiaa (HOT) – että ratkaisukeskeistä psykoterapiaa. Puh. 050 3299 125 tai

Yhteystiedot:

050 3299 125

Palvelut yrityksille

Businessman Shaking Hands with BusinesswomanTuotamme palveluja yrityksenne eri elämänkaaren vaiheissa mielekkään työelämän mahdollistamiseksi. Rekrytoitaessa työntekijöitä autamme valitsemaan yritykseenne parhaiten soveltuvat henkilöt. Yrityksenne kasvun vaiheessa arvioimme ja kehitämme esimiestenne potentiaalia sekä tiimien ja työyhteisön toimintaa.

Yrityksen muutos- ja ongelmatilanteissa tuemme henkilöstöä löytämään uusia mielekkäitä näkökulmia yrityksen tuottavuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin varmistamiseksi.


Henkilöarvioinnilla
parhaiten soveltuvat työntekijät

Coachingilla tavoitteisiin yksilö- tai ryhmäohjauksena

Työnohjauksella kasvua ja kehitystä esimiehelle tai työyhteisölle yksilö- tai ryhmäohjauksena

Ongelmatilanteiden sovitteluvalmennus ja -tuki


MINDFULNESS ohjausta ja valmennusta johtoryhmille, esimiehille ja koko työyhteisöille. Tulen yritykseenne kertomaan miten voitte lisätä keskittymistä ydintehtäviin ja vähentää mielen vaeltamista ja stressiä. On havaittu että jo 10min säännöllinen harjoittelu 2kk ajan auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan elämänlaatua ja tyytyväisyyttä myös työhön.

Mielekäs työura-uraohjaus työntekijöille
Kaikista palveluistamme räätälöimme tarpeisiinne sopivan koulutuksen, kehittämisprosessin tai konsultaation. Kysy lisätietoja ja tarjous!

tai 050 32 99 125