Vaihtuvat kuvat

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

Itsensä johtamisen taidot avaimena hyvinvointiin ja menestykseen

8.1.2021

Itsensä johtamisen taitojen harjoittelu on tärkeää kaikille ihmisille, jotka pyrkivät elämässään huipputuloksiin esim. urheilijat ja taitelijat ja erityisen merkityksellistä se on johtajille, esimiehille ja yrittäjille sekä henkilöille, jotka johtavat muita saavuttamaan tuloksia.

Itsensä johtamisen taidot tarkoittavat ”oman pään sisäisen maailman” tunnistamista ja ohjaamista: oman ajattelun ja tunteiden seuraamista ja tunnetaitojen oppimista. Kun oppii säätelemään omaa ajatteluaan ja tunteitaan, voi ohjata omaa käyttäytymistään ja tehdä valintoja, jotka johtavat haluttuun päämäärään esim. parempaan hyvinvointiin tai tavoitteisiin, jotka on itselleen asettanut. Näin ollen itsensä johtamisen taidot ovat avainasemassa kaikessa mitä teet!

Tervetuloa asiakkaaksi!

Kelan korvaus mahdollistaa psykoterapian yhä useammalle

4.1.2021

Kelan korvaus on 1.1.2016 alkaen 57.60 euroa/kerta. Tämä mahdollistaa ja on mahdollistanut psykoterapian aloittamisen yhä useammalle, ja vahvistaa työkykyä sekä parantaa elämän laatua. Tarjoan sekä modernia kognitiivista käyttäytymisterapiaa (HOT) – että ratkaisukeskeistä psykoterapiaa. Puh. 050 3299 125 tai info(at)hwp.fi.

Olen aloittanut yhteistyön Hyvinvointikeskus Kompin kanssa vuoden 2020 alussa, ja otan vastaan asiakkaita Kompin Hallituskadun toimipisteessä, ks. lisää (www.komppi.net).

Yhteystiedot:

050 3299 125

Pirjo Hämäläinen, yrittäjä

 

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2008, jolloin aloitin yhteistyön Psykologitoimisto Cresco oy:n kanssa. Cresco- verkostossa työskentelin vuoteen 2018 saakka henkilöarvioinnin parissa. Vuonna 2009 aloitin yhteistyön ammatillisten kuntoutuspalvelujen tuottajana yhteistyössä työeläkeyhtiöiden ja Motixian kanssa sekä Meri-Lapin Työhönvalmennusäätiön kumppanina. Vuonna 2009 alkoi yhteistyö myös Rokua Health Oy:n kanssa työelämäkuntoutuksen parissa, jossa minulla on keskeinen rooli tuottaa työhyvinvointia tukevaa ryhmä-ja yksilövalmennusta työkykyongelmia kokeville, työssä käyville ihmisille. Yrittäjyysvuosien aikana olen toiminut myös yksilöpsykoterapeuttina (Kelan yhteistyökumppani) sekä työnohjaajana ja työterveyspsykologina Oululaisten työterveysyritysten yhteistyökumppanina.

Keskeinen mielenkiintoni kohdistuu tällä hetkellä työikäisten hyvinvoinnin lisäämiseen työssä ja elämässä. Erityisesti itsensä johtamisen taidot sekä kokonaisvaltainen palautumisen ja stressinhallinnan opettelu ovat tärkeitä kehittämistä vaativia taitoja.  Erityisen tärkeää itsensä johtamisen taitojen opettelu on niillä henkilöillä (asiantuntijat, urheilijat, taitelijat), jotka pyrkivät huippusuorituksiin ja jotka johtavat toisia saavuttamaan tuloksia (johtajat, esimiehet, yrittäjät).

Ota yhteyttä!

puh. +358 50 3299125

 

Koulutukseni

Psykologian maisteri, laillistettu psykologi (1993)

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen Työnohjaaja (2001)

Työterveyspsykologi, työterveyshuollon pätevyys (2003)

Työ-ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, PsL (2005)

Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ET (2010), KELAn palvelutuottaja

Mindfulness-ohjaaja (2012)

Henkilöarvioinnin sertifikaatti (2014)

Kognitiivisen lyhytpsykoterapian pätevyys (2015)

Tunnekeskeisen parisuhdekurssin ohjaaja (EFT) (2017)

Tunnetaitovalmentaja (2017)

Liikuntapsykologian perusopinnot (2019)

 

puh. +358 50 3299125