Vaihtuvat kuvat

Ultimate Responsive Image Slider Plugin Powered By Weblizar

 

Itsensä johtamisen taidot avaimena hyvinvointiin ja menestykseen

8.1.2021

Itsensä johtamisen taitojen harjoittelu on tärkeää kaikille ihmisille, jotka pyrkivät elämässään huipputuloksiin esim. urheilijat ja taitelijat ja erityisen merkityksellistä se on johtajille, esimiehille ja yrittäjille sekä henkilöille, jotka johtavat muita saavuttamaan tuloksia.

Itsensä johtamisen taidot tarkoittavat ”oman pään sisäisen maailman” tunnistamista ja ohjaamista: oman ajattelun ja tunteiden seuraamista ja tunnetaitojen oppimista. Kun oppii säätelemään omaa ajatteluaan ja tunteitaan, voi ohjata omaa käyttäytymistään ja tehdä valintoja, jotka johtavat haluttuun päämäärään esim. parempaan hyvinvointiin tai tavoitteisiin, jotka on itselleen asettanut. Näin ollen itsensä johtamisen taidot ovat avainasemassa kaikessa mitä teet!

Tervetuloa asiakkaaksi!

Kelan korvaus mahdollistaa psykoterapian yhä useammalle

4.1.2021

Kelan korvaus on 1.1.2016 alkaen 57.60 euroa/kerta. Tämä mahdollistaa ja on mahdollistanut psykoterapian aloittamisen yhä useammalle, ja vahvistaa työkykyä sekä parantaa elämän laatua. Tarjoan sekä modernia kognitiivista käyttäytymisterapiaa (HOT) – että ratkaisukeskeistä psykoterapiaa. Puh. 050 3299 125 tai info(at)hwp.fi.

Olen aloittanut yhteistyön Hyvinvointikeskus Kompin kanssa vuoden 2020 alussa, ja otan vastaan asiakkaita Kompin Hallituskadun toimipisteessä, ks. lisää (www.komppi.net).

Yhteystiedot:

050 3299 125

Palvelut yrityksille

Businessman Shaking Hands with BusinesswomanTuotamme palveluja yrityksenne eri elämänkaaren vaiheissa mielekkään työelämän mahdollistamiseksi. Rekrytoitaessa työntekijöitä autamme valitsemaan yritykseenne parhaiten soveltuvat henkilöt. Yrityksenne kasvun vaiheessa arvioimme ja kehitämme esimiestenne potentiaalia sekä tiimien ja työyhteisön toimintaa.

Yrityksen muutos- ja ongelmatilanteissa tuemme henkilöstöä löytämään uusia mielekkäitä näkökulmia yrityksen tuottavuuden ja henkilöstön hyvinvoinnin varmistamiseksi.


Henkilöarvioinnilla
parhaiten soveltuvat työntekijät

Coachingilla tavoitteisiin yksilö- tai ryhmäohjauksena

Työnohjauksella kasvua ja kehitystä esimiehelle tai työyhteisölle yksilö- tai ryhmäohjauksena

Ongelmatilanteiden sovitteluvalmennus ja -tuki


MINDFULNESS ohjausta ja valmennusta johtoryhmille, esimiehille ja koko työyhteisöille. Tulen yritykseenne kertomaan miten voitte lisätä keskittymistä ydintehtäviin ja vähentää mielen vaeltamista ja stressiä. On havaittu että jo 10min säännöllinen harjoittelu 2kk ajan auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan elämänlaatua ja tyytyväisyyttä myös työhön.

Mielekäs työura-uraohjaus työntekijöille
Kaikista palveluistamme räätälöimme tarpeisiinne sopivan koulutuksen, kehittämisprosessin tai konsultaation. Kysy lisätietoja ja tarjous!

tai 050 32 99 125